Print Vermelding Sla vermelding op in PDF

Zwembad Tropiqua

  1. Home
  2. »
  3. Nederland
  4. »
  5. Groningen
  6. »
  7. Veendam
  8. » Zwembad Tropiqua
Description:

Subtropisch bad

Het hele jaar door zomerse waterpret voor jong en oud. Dat vindt u in één van de meest sfeervolle subtropische zwembaden in het Noorden. In een exotische omgeving met watertemperaturen van 30 graden en sfeervolle mediterraneese onderwaterverlichting, waant u zich in de tropen. Het is niet alleen de 60 meter lange glijbaan die in het oog springt, ook de wildwater- kreek met stroomversnellingen, waterkanon, whirlpools, waterpaddenstoel, massagestralen en het uitzwembad zijn een garantie voor een plezierige dag.

Het wedstrijdbad

Degenen die rustig een baantje willen trekken, vinden we in het wedstrijdbad. Het 25 meter lange bad heeft een watertemperatuur van 28 Graden en heeft een beweegbare bodem, zodat het bad voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Een must is om ’s avonds vanaf 20.00 uur een baantje te zwemmen in het sfeervolle verlichte bad

Peuter- kleuterparadijs

Het nieuwe peuter- en kleuterparadijs is in ronde vormen gebouwd en kent verschillende waterdiepten. De interactieve speelobjecten als de kinderglijbaan, de bedriegertjes, de speeltafel en de diverse speelobjecten zijn, mede door hun vrolijke kleuren, erg uitnodigend voor het jonge kind. Zij kunnen dan daar ook naar hartenlust veilig spelen en spetteren.

Sauna of Turks stoombad

Heb je zin om te relaxen? Dan is lekker luieren in de sauna een turkse stoombad, whirlpool of op één van de zonnebanken echt een aanrader! Bekijk welke welness mogelijkheden Tropiqua te bieden heeft.

Zwem- en recreatiebad Tropiqua biedt niet alleen een compleet voorzieningspakket voor zwemliefhebbers, maar ook voor bezoekers aan de Finse sauna of Turks stoombad. Tropiqua is daarmee een attractie van formaat. Families waarvan de ouders graag naar de sauna gaan, kunnen de kinderen met een zwemdiploma probleemloos achterlaten in het subtropisch bad. Ook de naturistische saunaen zwemavonden op zaterdag ééns in de twee weken is voor veel mensen in het Noorden een schitteren uitgaansgelegenheid. Overigens is een regelmatig bezoek aan de sauna zeer goed voor de gezondheid. De komst van de nieuwe kleurensauna is een welkome aanvulling op de reeds bestaande sauna-mogelijkheden. De lichtsauna is gebaseerd op kleurentherapie. Kleuren beïnvloeden onze geest en onze lichamelijke conditie. In deze sauna zijn afwisselend vier kleuren lampen in het plafond zichtbaar die elk hun specifieke werking hebben.

Kamer boeken bij B&B / Hotel "Hoeve de Vredenhof"

Ga naar deze en andere toeristische trekpleisters en boek een kamer bij Hoeve “De Vredenhof” voor een zorgeloos en ontspannen verblijf.

Address:
Jan Salwaweg 2, Veendam 9641 LN
Telephone: 0598 - 652300