Print Vermelding Sla vermelding op in PDF

Wildlands Adventure Zoo

  1. Home
  2. »
  3. Nederland
  4. »
  5. Drenthe
  6. »
  7. Emmen
  8. » Wildlands Adventure Zoo
Description:

Het park ingedeeld naar klimaatzones. Het park bestaat uit in totaal zes 'themawerelden', waarvan drie klimaatwerelden. Gasten betreden het park via het ATLAS Theater. Direct achter de entree bevindt zich het Kompasplein met de entrees naar de drie klimaatzones; Jungola, Serenga en Nortica. Via Serenga is de zesde themawereld, Animazia, te bereiken. Naast de indeling naar klimaatzone wordt aandacht besteed aan thematisering en cultuuruitingen met shows, attracties en sfeermuziek. Vanuit het oogpunt van dierenwelzijn is er veelal gekozen voor diersoorten met een sociale levensstijl, die in het park in relatief grote groepen en op grote oppervlakten gehouden worden.

Het logo van het park bestaat uit een wereldbol met verschillende wilde dieren, een kompas en een vliegtuig. Drie diersoorten staan afgebeeld in het parklogo en gelden als 'icoon' van de themawereld waarin zij gehuisvest zijn; Aziatische olifant (Jungola), leeuw (Serenga) en ijsbeer (Nortica).

Kamer boeken bij B&B / Hotel "Hoeve de Vredenhof"

Ga naar deze en andere toeristische trekpleisters en boek een kamer bij Hoeve “De Vredenhof” voor een zorgeloos en ontspannen verblijf.

Address:
Raadhuisplein 99, Emmen
Telephone: +31 (0)591 850 855
Category: